top of page

De kracht van social media!

Social media geven (marketing)communicatie een extra dimensie, met volop kansen om je doelgroep te bereiken. Slim social media-onderzoek helpt je om deze kansen te pakken en – nog belangrijker - om dit effectief te doen.


Cruciaal in communicatie via social media:

Een sterke social mediastrategie met een haarscherpe analyse van jouw sub-doelgroepen, afgezet tegen de in te zetten social mediakanalen Een doordachte contentmanagementstrategie, passend bij de propositie, belofte en uitstraling van jouw brand of organisatie. Want content is key op social media! Gemakkelijker gezegd, dan gedaan? Niet echt. Ons social media-onderzoek komt met concrete aanbevelingen voor bijsturing en verbetering. Zodat jij je strategie kunt optimaliseren en meteen kunt inspelen op de vele kansen van social media.


Ontdek de kracht van social media-onderzoek

GetSocial onderzoekt jouw aanwezigheid op verschillende sociale mediakanalen en past hier uiteenlopende methoden voor toe. Zo geeft online kwalitatief onderzoek inzicht in de waardering voor content, frequentie en tone-of-voice. En maakt kwantitatief social media-onderzoek duidelijk op welke kanalen de doelgroep actief is, op welke kanalen zij welk soort informatie verwachten en bovendien wat er moet veranderen zodat de niet-volgers jouw merk wel gaan volgen.

GetSocial geeft jouw social mediastrategie KRACHT!

En dat doen we snel en doordacht, met nadruk op de praktische verbeterkansen in jouw social mediastrategie.


52 weergaven0 opmerkingen
bottom of page